Ontdek de Stadhouders

huurappartementen in Den Haag

FREDERIK HENDRIK, MAURITS EN CASIMIR

Midden in de stad is Den Haag enkele mooie gebouwen rijker. In de Ambassadewijk maakt de stad kennis met De Stadhouders. 3 gebouwen met moderne appartementen op een heerlijke locatie tussen de binnenstad en het strand.

Huren in Den Haag Centrum?

Frederik Hendrik, Maurits en Casimir. Allen beroemde stadhouders uit het verleden én de namen van de gebouwen aan het Stadhoudersplantsoen in Den Haag. Stadhouders vormden vanaf de 16e eeuw een belangrijke politieke factor in Nederland. Niet zo gek dat juist in de stad met het politieke centrum van het land de stadhouders een plekje krijgen.

In De Stadhouders vind je 191 huurappartementen, verdeeld over 3 gebouwen: Frederik Hendrik, Maurits en Casimir.

Frederik Hendrik is het hoogste gebouw en telt 15 verdiepingen. Bij de entree in de centrale hal beneden vind je servicemanager Raoul. Hij staat voor iedereen klaar met raad en daad en hier kun je onder meer afgeleverde pakketjes ophalen. Tegenover de ingang van Frederik Hendrik bevindt zich de ingang van Maurits, een gebouw van 6 verdiepingen dat volledig bestaat uit huurappartementen. Naast de Frederik Hendrik aan de President Kennedylaan ligt Casimir. Dit gebouw bestaat uit 61 huurappartementen verdeeld over 8 verdiepingen.

De gebouwen liggen aan het Verhulstplein dat onlangs een grote opknapbeurt heeft gekregen.