Huren in de Stadhouders, 3x de beste koffie in de buurt

Een voordeel van wonen in de stad is dat er genoeg koffietentjes in de buurt zijn. In De Stadhouders is dat niet anders. Koffietentjes in overvloed! Natuurlijk moet je zelf ervaren bij welk tentje jij de juiste vibe voelt en belangrijker: welke de lekkerste koffie heeft. Maar om je op weg te helpen lees je hieronder 3 koffietentjes met ieder hun eigen smaak.

Satisfaction
Dè koffiezaak op de Reinkenstraat. Dat is althans wat ze zelf beweren. En dat geloven we graag, want dat ze verstand van koffie hebben is duidelijk! Ze hebben de koffieblend zelf samengesteld met vier verschillende bonen. Zo is de espresso mild van smaak, maar komt deze in een cappuccino mooi uit in de mokka tonen. Voor de stevige koffie drinker hebben ze andere koffiebonen. En de robusta bonen in hun TropaForte zorgen voor een heerlijke sterke espresso.

Nieuwsgierig geworden? Ontdek het zelf op hun website

Doppio Espresso
Doppio Espresso is een sfeervolle en trendy espressobar op een unieke locatie in Den Haag. Zij onderscheiden zich in stijl, passie, kwaliteit en imago. Geen normaal anoniem interieur, maar extravagante stijl met design elementen zodat u zich in trendy Milaan waant. Naast koffie- en theeproducten, kun je hier ook heerlijk lunchen.

Neem een kijkje op de website van Doppio Espresso

KOFFIE & KIND
Genieten van een heerlijk bakje koffie terwijl jouw kind zich vermaakt in de speeltuin met andere kinderen. Dat klinkt ideaal en dat is het ook!

Bij KOFFIE EN KIND kan je kiezen uit de lekkerste koffie en hoeft jouw kind zich geen moment te vervelen. Er zijn verschillende speelhoeken zoals een blokkenhoek met een treintafel en auto’s, een poppenhoek met poppen en knuffels en een huisje met keukentje. Laat de kinderen maar even hun gang gaan, dan heb jij tijd voor een overheerlijk bakje koffie.

Check hier de website van KOFFIE EN KIND