Een voordeel van wonen in de stad is dat er genoeg koffietentjes in de buurt zijn. In De Stadhouders is dat niet anders. Koffietentjes in overvloed! Natuurlijk moet je zelf ervaren bij welk tentje jij de juiste vibe voelt en belangrijker: welke de lekkerste koffie heeft. Maar om je op weg te helpen lees je hieronder 3 koffietentjes met ieder hun eigen smaak.

Satisfaction

Dè koffiezaak op de Reinkenstraat. Dat is althans wat ze zelf beweren. En dat geloven we graag, want dat ze verstand van koffie hebben is duidelijk! Ze hebben de koffieblend zelf samengesteld met vier verschillende bonen. Zo is de espresso mild van smaak, maar komt deze in een cappuccino mooi uit in de mokka tonen. Voor de stevige koffie drinker hebben ze andere koffiebonen. En de robusta bonen in hun TropaForte zorgen voor een heerlijke sterke espresso.

Nieuwsgierig geworden? Ontdek het zelf op hun website

Doppio Espresso

Doppio Espresso is een sfeervolle en trendy espressobar op een unieke locatie in Den Haag. Zij onderscheiden zich in stijl, passie, kwaliteit en imago. Geen normaal anoniem interieur, maar extravagante stijl met design elementen zodat u zich in trendy Milaan waant. Naast koffie- en theeproducten, kun je hier ook heerlijk lunchen.

Neem een kijkje op de website van Doppio Espresso

Koffie & Kind

Genieten van een heerlijk bakje koffie terwijl jouw kind zich vermaakt in de speeltuin met andere kinderen. Dat klinkt ideaal en dat is het ook!

Bij KOFFIE EN KIND kan je kiezen uit de lekkerste koffie en hoeft jouw kind zich geen moment te vervelen. Er zijn verschillende speelhoeken zoals een blokkenhoek met een treintafel en auto’s, een poppenhoek met poppen en knuffels en een huisje met keukentje. Laat de kinderen maar even hun gang gaan, dan heb jij tijd voor een overheerlijk bakje koffie.

Check hier de website van KOFFIE EN KIND

Vinnie Zwaan, de eigenaar, is Tigershark in 2018 begonnen, nadat hij onder andere bij Coffee Works in Voorburg heeft gewerkt. Tigershark ligt net iets buiten het centrum in Scheveningen, in een rustige straat. Naast heerlijke koffie kun je hier ook terecht voor gebak en tosti’s.

Tigershark Coffee Scheveningen

Op Badhuisstraat in Scheveningen ontdek je wellicht de meest trendy plek in de buurt. Tigershark staat bekend om zijn ontspannen sfeer en de kenmerkende visuele elementen van Ivo Janss (die je ook aantreft bij FUKU in Amsterdam). In deze koffiebar kom je voornamelijk hippe, jonge mensen tegen die dol zijn op koffie en surfen. De Australische invloeden zijn duidelijk zichtbaar in de foto’s van surfers, surfplanken en de heerlijke jazzy muziek die de sfeer versterken.

Een breed scala aan koffiebonen wordt aangeboden, wat vrij ongebruikelijk is voor een koffiebar in Scheveningen. Naast koffiebonen van gerenommeerde Nederlandse branderijen zoals White Label in Amsterdam en Shokunin in Rotterdam, vind je hier ook koffie van internationale branderijen zoals Five Elephant in Berlijn. Bij Tigershark staat kwaliteit en diversiteit voorop, en dat proef je in elke slok van deze verrukkelijke koffie!

De sfeer wordt gekenmerkt door een gemeenschapsgevoel waarin iedereen elkaar lijkt te kennen. Je zult merken dat wanneer je binnenkomt, Vinnie en de andere klanten met elkaar praten. Kortom, bij Tigershark kom je dagelijks dezelfde lokale gezichten tegen, of ze nu genieten van een heerlijke kop koffie binnen in de gezellige inrichting of buiten op het terras.

Chiva Coffee Schevingen

De oude schoenmaker heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe specialty koffiebar en branderij in Schevenigen. Chiva Coffee is van Fabian en brandt zijn koffie op een 1kg koffiebrander.

Heb jij interesse en wil je graag wonen in De Stadhouders in de buurt van deze heerlijke koffiespits? Kijk op de website bij het aanbod en zoek jouw favoriete woning tussen de beschikbare opties.