In De Stadhouders woon je niet alleen. Natuurlijk heb jij jouw eigen heerlijke woning, maar daarnaast is er binnen De Stadhouders een community waar jij onderdeel van bent.

Servicemanager Raoul
Zo ontmoet je servicemanager Raoul, die klaarstaat voor alle bewoners van De Stadhouders. Je kunt hem altijd appen of bellen, maar je kunt ook gewoon even bij hem langslopen. De deur staat open. 

Raoul staat voor iedereen klaar. Een helpende hand, een goed advies of het aannemen van een pakketje als je niet thuis bent. Raoul kent (bijna) iedereen en het zal vast niet lang duren voordat hij ook jou leert kennen wanneer je in De Stadhouders komt wonen!

AREA of PEOPLE
Via de app AREA of PEOPLE sta je in direct contact met je buren. De app is zo ingericht, dat je goed op de hoogte kunt blijven, maar je niet elk gesprek of ontwikkeling hoeft te volgen. Je bepaalt zelf van welke groepen je lid wordt en wanneer je wel of geen notificaties ontvangt. Belangrijke informatie kun je altijd vinden onder ‘Praktisch & Meer’. Je kunt chatten, aangeven welke activiteiten je graag onderneemt en waarvoor buren bij jou aan mogen kloppen. Dat is naast handig ook gewoon reuze gezellig!