Huren in de Stadhouders Den Haag_De stad, het strand én veel natuurschoon in de buurt

In de Stadhouders woon je tussen het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen. Kies je voor drukte, levendigheid en de opwinding van de stad of gebruik je de kust als ideale uitlaatklep van de alledaagse hectiek? Lastige keuze die nog lastiger wordt, want er is een derde optie in De Stadhouders: de schoonheid van de natuur.

De Stadhouders liggen ingeklemd tussen parkjes, parken en plantsoenen. Aangrenzend ligt een plantsoen met de verassende naam ‘Het Stadhoudersplantsoen’. Een langgerekt parkje waar je heerlijk kunt wandelen, sporten en relaxen. Loop je het plantsoen aan de Johan de Witlaan uit, dan sta je gelijk oog in oog met Het Catshuis en naastgelegen park. Dit deel is helaas niet toegankelijk voor bezoekers. Loop je iets verder door dan kom je in het deel waar bezoekers wel welkom zijn: Park Sorghvliet.

Park Sorghvliet is een oase van rust voor mens en dier. Je waant je er ver buiten de stad. Maar niets is minder waar! Op enkele minuten fietsen van De Stadhouders vind je deze verborgen parel van Den Haag. Met een jaarkaart is Park Sorghvliet een absolute aanrader. Iedereen kan een jaarkaart aanschaffen en daar krijg je geen spijt van! Een jaarkaart is bovendien geldig voor drie personen tegelijk. Daarmee verzeker je jezelf van een stukje prachtige natuur in de stad.

Daar houdt het niet op. Ga je vanuit De Stadhouders richting het westen, dan kom je bij ‘Bosjes van Poot’. Een duin-/bospark waar ook honden zijn toegestaan en zich er helemaal kunnen uitleven. En ook zonder hond is het er trouwens prima vertoeven.

Woon jij graag in de stad met zo veel natuurschoon in je omgeving? Check snel het aanbod in De Stadhouders en kijk of jouw droomwoning er tussen staat.