De start van een nieuw jaar. Een ideale mogelijkheid om vooruit te kijken en doelen te stellen. Stoppen met roken en meer sporten zijn goede voornemens die we veelvuldig voorbij horen komen. Een nieuwe woning staat mogelijk op minder lijstjes met goede voornemens, maar is niet minder belangrijk. Een eigen plekje is essentieel voor jouw algemene geluksgevoel.

Wonen in Den Haag
En waar kun je beter wonen dan in Den Haag. De koninklijke stad aan zee met het strand als voor- of achtertuin. Een trekpleister voor woningzoekenden. Met zijn historische charme, bruisende culturele scène en groene omgeving biedt Den Haag een unieke levensstijl voor bewoners. 

In Den Haag is het nooit saai. De stad staat bol met activiteiten en er is altijd iets te doen. Benieuwd naar de agenda voor de eerste maanden van 2024? Kijk hier voor een overzicht van de komende evenementen.

De Stadhouders
Om het leven in Den Haag te omarmen is een woning in de stad een groot pluspunt. Als echte Hagenees of Hagenaar dein je makkelijk mee op het ritme van het stadse leven. Midden in het hart van Den Haag is De Stadhouders een prachtige thuisbasis van waaruit je de stad ontdekt. Hier woon je tussen het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen mét de gezelligste winkelstraat om de hoek.In De Stadhouders vind je 191 huurappartementen, waaronder studio’s of woningen met één of meerdere slaapkamers. Heb je interesse? Bekijk dan regelmatig de aanbodpagina op de website met het actuele aanbod en wie weet start 2024 voor jou met een woning in De Stadhouders.