Vanaf De President Kennedylaan en de 2e Sweelinckstraat is het een plaatje: De Stadhouders in Den Haag. De gebouwen zijn een vertrouwd gezicht aan het worden in dit deel van de stad. Nieuwsgierig naar de binnenkant? We nemen je mee in een rondje door een appartement.

De huurappartementen in De Stadhouders bevinden zich in drie gebouwen: Frederik Hendrik, Maurits en Casimir. Eenmaal binnen valt op dat de appartementen comfortabel en modern zijn. Met de ruime woonkamer kan jij alle kanten op. Maak hier jouw stijl van en zorg dat het helemaal jouw thuis wordt.

Keuken
Vanuit de woonkamer komen we in de keuken. Ieder appartement heeft een luxe Olympia Bruynzeel-keuken in de kleur wit met een quartsiet Easy Miner aanrechtblad. Of je nu uitgebreid wilt koken of snel een heerlijke maaltijd wilt bereiden: de combimagnetron, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak én vaatwasser zorgen dat jij de meest uiteenlopende gerechten op tafel kunt zetten!

Badkamer en toilet
In de fraai afgewerkte badkamer vind je een ruime douche met glazen douchewand en/of glazen deur. Dit verschilt per appartement. De badkamerwanden hebben witte tegels en de vloertegels zijn antraciet. De toiletruimte heeft een wandcloset en een fonteintje. Op de muur zijn witte tegels geplaatst tot 1.20 meter hoog. Daarboven is de wand afgewerkt met spuitwerk. De vloer is voorzien van tegels in de kleur antraciet.

Vloerverwarming
Bang voor koude voeten hoef je niet te zijn. In de appartementen van De Stadhouders zit vloerverwarming! Er zijn dus geen radiatoren in het appartement aanwezig. Hierdoor heb je nog meer ruimte om jouw woning helemaal naar jouw smaak in te richten.

Enthousiast geworden over de appartementen in De Stadhouders? Kijk op de website of er op dit moment beschikbare woningen zijn en schrijf je direct in.