Ben jij een moeder, echtgenote, vriendin, dochter, zus of wel gevierde vrouw? Dan is 8 maart een speciale dag waarbij jij het grote middelpunt bent. Deze dag staat voor vrouwenkracht en is in veel landen een officiële feestdag. Naast jezelf in het zonnetje zetten of je favoriete vrouw (voor de mannen die dit lezen), kun je ook andere vrouwen blij maken. Dit is er te doen op 8 maart.

Haagse vrouwendag
De Kessler Stichting zet zich ieder jaar in voor vrouwen uit de maatschappelijke opvang voor dak- en thuislozen. Zij worden dan heerlijk in het zonnetje gezet met een verwendag. Zij mogen naar de kapper en krijgen een manicure of pedicure. Ze mogen ook verschillende workshops volgen. Daarnaast krijgen ze nieuwe kleding vanuit de vintage kledingwinkel Pakkie Deftig én een tas vol met onmisbare verzorgingsproducten. Dit is een prachtig initiatief waarbij zeker het verschil wordt gemaakt. Wil jij jouw steentje bijdragen aan deze dag? Volgend jaar kun je eind januari tot half februari spullen inleveren bij Pakkie Deftig. Je kunt er ook voor kiezen een financiële bijdrage te geven. Lees meer.

Filmhuis Den Haag
Geniet jij altijd van een goede film? Dan heb ik goed nieuws want ik heb er zelfs drie voor je! Deze kun je allemaal bekijken op 8 maart in Filmhuis Den Haag. Uiteraard geheel in het vrouwen thema. De films:

  • Oema Foe Sranan
  • It’s Raining Woman
  • Leila’s Brothers

Alle drie de films vertellen een prachtig en aangrijpend verhaal over de ontwikkelingen en geschiedenis van vrouwen uit meerdere culturen. Klik hier.

Let’s speak up
Wil jij werken aan grenzen stellen, je zelfvertrouwen verhogen en/of assertiever worden? Kom naar de gratis training Let’s Speak Up van Stichting Haniya. Meld je aan voor een 2-uur durende training op 8 of 9 maart. De training vindt plaats in Theater Vaillant. Wil je meer informatie? Ga naar de website.

Wil jij wonen dichtbij de mooie stad van Den Haag of het prachtige strand van Scheveningen? Met een woning in de Stadhouders zit je werkelijk op een unieke locatie, precies tussen deze mooie plaatsen in. Bekijk dan hier het actueele aanbod.