Huurwoningen De Stadhouders Den haag_Huismeester vanaf balkon

Pakketbezorgers zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld en dat geldt ook voor appartementencomplex De Stadhouders in Den Haag. Het is een komen en gaan van pakketjes in alle soorten en maten. Het voordeel bij de Stadhouders is dat zij de pakketjes altijd kwijt kunnen bij de servicemanager. Zo hoeven zij niet te hopen dat er een buurman of vrouw thuis is en kun jij als bewoner gewoon de deur uit als je een pakketje verwacht.

Ben je weer thuis, dan kun je jouw pakketje ophalen bij servicemanager Raoul in gebouw Prins-Hendrik. Alle pakketjes worden door Raoul opgeslagen in een berging. Dat deze berging soms helemaal vol staat zal geen verrassing zijn. Voor Raoul geen probleem, die zorgt met alle liefde dat het juiste pakketje bij de juiste bewoner terechtkomt. De dankbaarheid is altijd groot, en zeg nou zelf, het is ook erg handig toch?

Ben jij benieuwd of er nog een fijn appartement beschikbaar is waar je dan ook gelijk van deze pakketservice kan profiteren? Check snel het aanbod ➜