Huurwoningen De Stadhouders Den haag_Huismeester en bewoner

Als bewoner in De Stadhouders is hij geen onbekende: Raoul. Servicemanager en manusje van alles. Raoul staat altijd klaar met goede adviezen en helpt een handje indien nodig. Zit de afvoer verstopt? Batterijen die vervangen moeten worden? Problemen met elektronica? Geen probleem, Raoul weet raad. Kan hij het zelf niet oplossen, dan regelt hij vaklui. Heb je een vraag? Raoul is al sinds het begin nauw bij De Stadhouders betrokken. Zo zijn er weinig vragen waar Raoul binnen De Stadhouders geen antwoord op weet.

Raoul is trots op De Stadhouders en de mensen die er wonen: “De appartementen zijn fantastisch. Er zijn koop- en huurappartementen en de bewoners zorgen voor een fijne sfeer. Er wonen ook een aantal expats en die help ik in het begin een beetje op weg. Zij moeten toch zien te aarden in een nieuw land en een nieuwe cultuur.” Gevraagd wat zijn werk zo leuk maakt is het antwoord kort en krachtig: “Elke dag is anders en het is nooit saai!” Dat het nooit saai is bewijst een mooie anekdote: “We hebben bij De Stadhouders al een aantal keer gehad dat een auto of busje iets te ver is doorgereden het terrein op. Hoeft niet gelijk een probleem te zijn, maar dat was het wel een paar keer. Zo is een busje het plantsoen opgereden en tussen de prachtige keramische tegels terecht gekomen en daar finaal doorheen gezakt. Dat busje hebben we er daarna weer uit moeten trekken.”

Of Raoul ook advies heeft waar je buiten De Stadhouders in Den Haag moet zijn? “Ik ben zelf Rotterdammer, dus om nu heel positief over een andere stad te zijn valt me zwaar, haha. Maar Den Haag is een heel leuke stad. Er zijn veel restaurantjes waar je heerlijk een hapje kunt eten. Tip van mij is om richting Scheveningen te gaan. Daar heb je geweldige visrestaurants waar je zeker eens langs moet gaan!”