Huren in de Stadhouders Den Haag, Sportief houders

Met zo veel sportgelegenheden in de buurt heb je in De Stadhouders wel een heel goede smoes nodig om niet te kunnen sporten. Bij welke sport jouw interesse of kwaliteiten ook liggen, grote kans dat je er niet ver weg voor hoeft.

Voor de krachtpatsers (in spé) zijn er meerdere sportscholen in de buurt. Gebruik de halters bij ‘De Sportacademie’ Steve van Nieuwenhuizen of smijt met de gewichten bij Fit for Free. Niet zo van het gooi en smijtwerk en meer van de lange adem? Je kan er natuurlijk ook aan je conditie werken. Al hoeft dat niet per se in de sportschool, want met het Bosjes van Poot om de hoek heb je een heerlijk park waar je terecht kan. Hier worden veel outdoor bootcamps gegeven waar je je gemakkelijk bij aan kan sluiten.

Ook liefhebbers van balsporten komen aan hun trekken. Bij Sportpark Houtrust zitten voetbalverenigingen, een tennisvereniging en kun je onder meer (beach)volleyballen en squashen.

Even niet in de stemming om zelf te sporten, dan kun je altijd nog naar anderen kijken. Bij Sportscafé Not Out hoef je jezelf niet in het zweet te werken, maar kan je zien hoe andere dat doen. Onder het genot van een lekker drankje en misschien zelfs een hapje is dat op zijn tijd ook best lekker.

Kom jij graag wonen in deze sportieve buurt en ben je benieuwd naar het aanbod in De Stadhouders? Kijk dan snel of jouw droomwoning beschikbaar is.