April doet wat ie wil, dat is zeker. Het ene moment schijnt de zon volop, terwijl het andere moment de regen met bakken uit de hemel komt en de wind door de bomen giert. Maar één ding is zeker: Met een woning in de Stadhouders woon je op een heerlijke plek waar altijd wat te doen is. Zowel binnen als buiten.

Spelletjesavond
Wanneer het regent, zit je liever binnen. Terwijl je geniet van het rustgevende getik op het raam, zit je warm en comfortabel op de bank. Toch kan de verveling toeslaan. Daarom nodig je vrienden en/of familie uit voor een onvergetelijke spelletjesavond. Zet je favoriete snacks op tafel, draai sfeervolle platen en koop een aantal bordspellen. Een goede ouderwetse Monopoly heeft het altijd goed gedaan. Maar je kan ook kiezen voor Trivia varianten, avontuur spellen of schater lachwekkende opdrachten. Welke kies jij?

De passage
Weet je niet of het gaat regenen of dat de zon gaat schijnen? Met deze twijfelachtige wolken neem je toch graag het zekere voor het onzekere. Daarom ga je winkelen in de Passage! Dit is een prachtig overdekt winkelcentrum in Den Haag. De Passage is al 135 jaar oud en daarmee het oudste winkelcentrum van Nederland. Van binnen geniet je van een bijzonder en indrukwekkend interieur met diverse winkels. Hier kun je je absoluut een tijd vermaken. Als de zon wel schijnt, stap je zo de levendige winkelstraten van Den Haag in.

Beachclubs hoppen
Het uitzicht op de zee is hoe dan ook leuk, zelfs met slecht weer. Misschien kun je dan stiekem lachen om verdwaalde toeristen die zandhappen op het strand. In elk geval doe jij dat natuurlijk vanaf een veilige plek in een leuk strandtentje. Plan een route voor jezelf om langs de leukste strandtenten te gaan en ontdek nieuwe gerechten en drankjes. Na deze dag weet jij exact waar jij straks de zomer door gaat brengen.

Wil jij nou ook wonen in de Stadhouders? Bekijk het actuele aanbod.