Wist je dat je op een ideale locatie woont als bewoner van Stadhouders? Je kunt namelijk alle kanten op: de drukke en levendige stad bezoeken of ontstreWandelssen in een prachtig natuurgebied. De stad Den Haag en de gezellige boulevard van Scheveningen zijn vast al bekend bij je, maar vergeet zeker de parels van de natuur niet. Deze groene plekken geven jou absoluut nieuwe levensenergie.

Westduinpark
Een van deze parels is het Westduinpark. Dit park aan de rand van Den Haag heeft een mix van duinen, bos, open weides en mooie paden die perfect zijn voor een ontspannen wandeling. Je vindt er een grote diversiteit aan flora en fauna en het park is de thuisbasis van vele zeldzame vogels, zoals de nachtegaal, ransuil en boomvalk. Vermaak je met het hele gezin door leuke speeltuinen en educatieve rondleidingen. Maar pas wel op voor de loslopende, imposante Schotse Hooglanders.

Westbroekpark
Een andere prachtige groene plek is het Westbroekpark. Met meer dan 20.000 rozenstruiken wandel je hier door een geurend bos met prachtige kleuren. Het is een prachtige plek om te bezoeken in de zomer. Naast een mooie rozentuin heeft het park ook mooie vijvers, bruggen en een romantische Japanse tuin. Er zijn ook verschillende kunstwerken te bewonderen in het park. Houd je van sporten? In het park zijn ook tennisbanen en voetbalvelden.

Duinen van Meijendel
En dan hebben we nog de duinen van Meijendel. Waan je door de beboste paden en overgroeide struiken in een prachtig natuurgebied van meer dan 2000 hectare groot! De duinen van Meijendel zijn erg mooi, met bossen, heide, duinen en waterpartijen. Er zijn talloze wandelpaden of fietsroutes die je kunt nemen om heerlijk weg te dromen in het groen. Je kunt het vogelrijke Valkenboschpark bezichtigen of wandelen met romantisch uitzicht op de zee en de duinen. Huur een mountainbike of ga paardrijden. In dit natuurgebied mag je ook kamperen en er zijn meerdere plekken waar je een verfrissende duik kunt nemen.

Als je altijd in de buurt wilt zijn van deze mooie natuurgebieden, dan is wonen in Stadhouders een slimme keuze. Kijk naar het aanbod in dit mooie woonproject.