Wonen in De Stadhouders is meer dan alleen wonen

Als bewoner van De Stadhouders in Den Haag woon je op een toplocatie tussen het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen. Maar de 191 luxe huurappartementen verdeeld over 3 gebouwen bieden meer dan dat. Wonen in De Stadhouders betekent ook makkelijk contact onderhouden met je mede ‘stadhouders’.

In De Stadhouders woon je niet alleen
‘Beter een goede buur dan een verre vriend’ luidt het gezegde en dat gaat zeker op voor De Stadhouders. Goede buren genoeg en waarom zou je daar geen gebruik van maken? Onder andere daarom hebben de bewoners van Frederik Hendrik, Maurits en Casimir, de drie gebouwen vernoemd naar de beroemde stadhouders van weleer, de beschikking over een bewoners app.

AREA of PEOPLE
De app heeft als doel om het wonen zo prettig en comfortabel mogelijk te maken. Je kunt eenvoudig en direct met belangrijke servicepartners communiceren, zoals een beheerder of verhuurder. Wel zo handig bij een storing of wanneer er iets gerepareerd moet worden. Maar je kunt ook via de app je buren leren kennen. En zij jou.

Via jouw eigen profiel kun je aangeven waarvoor buren bij jou aan mogen kloppen. Ook kun je chatten met buren en kun je instellen welke activiteiten je graag met ze onderneemt. Op die manier leer je de community binnen De Stadhouders razendsnel kennen en heb je straks naast een goede buur ook een echte vriend naast je wonen!