Ontdek de Stad

huurappartementen in Den Haag

BINNENSTAD, STRAND EN HEEL VEEL MEER

Wonen tussen het centrum van Den Haag en de kust van Scheveningen, met de leukste winkelstraat van Den Haag om de hoek? Dat kan in De Stadhouders! Den Haag staat natuurlijk bekend om de Gouden Koets op Prinsjesdag en de gezellige winkelstad, maar wat maakt wonen in Den Haag nog meer zo leuk?

Huren in Den Haag Centrum?

De Fred

Op nog geen 10 minuten loopafstand van De Stadhouders, ligt de gezelligste winkelstraat van Den Haag. De Frederik Hendriklaan, beter bekend als “De Fred”.

Voor de bewoners van De Stadhouders is dit dé plek voor de dagelijkse boodschappen. Bij Albert Heijn of bij Marqt.

Even wakker worden met een goede kop koffie? Dat kan bij Doppio of Anne & Max, waar er later op de dag ook een heerlijke lunch, met biologische producten, geserveerd kan worden.

Op zoek naar leuke woonaccessoires voor het nieuwe appartement? Poush of Kikke Spulle zijn hier de perfecte winkels voor! En ook voor een nieuwe outfit ben je in De Fred aan het juiste adres! Ga bijvoorbeeld naar Esprit of Classics Lifestyle.

DEN HAAG CENTRUM

Ook voor de grotere winkelketens, is Den Haag de juiste plek. Vanaf De Stadhouders is het nog geen half uur reizen naar het centrum, waar van alles te doen is. Winkelen, een hapje eten, een bezoek aan de bioscoop.

De Grote Marktstraat is een van de belangrijkste winkelstraten in het centrum en loopt van de Grote Markt tot aan het Spui, waar de Pathé bioscoop zicht bevindt. Aan de Grote Marktstraat zit bijvoorbeeld De Bijenkorf, Peek en Cloppenburg en de nieuwe Passage, waarin je verschillende winkels kunt vinden, zoals The Sting en Douglas.

Natuurlijk zijn in het centrum ook de H&M, Vero Moda en alle andere bekende winkels gevestigd. En mooi meegenomen: de winkels zijn zeven dagen per week geopend!

Voor een hapje eten of een gezellig drankje kun je ook heel goed terecht in de binnenstad van Den Haag. Op de Grote Markt bijvoorbeeld. Hier zijn veel verschillende, sfeervolle tentjes te vinden. Van een cocktailbar tot een bruin café en van restaurant tot aan poppodium De Zwarte Ruiter.