Een voordeel van wonen midden in de stad is dat alles dichtbij is. In De Stadhouders profiteer je van het beste dat Den Haag te bieden heeft. Bijvoorbeeld heerlijke eetcafés en restaurantjes in de buurt. Om je op weg te helpen hebben we drie persoonlijke favorieten geselecteerd. Aan jou welke je met een bezoekje vereerd. Al kan je natuurlijk ook zelf op onderzoek uitgaan.

Nefeli Deli
In de Valeriusstraat op een paar minuten lopen van De Stadhouders vind je Nefeli Deli: hét restaurant in Den Haag voor als je van Grieks eten houdt. Proef naast het eten ook de Griekse sfeer in dit authentieke etablissement. Van plan om hier te eten? Een tip is om te reserveren, want het zit snel vol.

Seafoodbar Vigo
Als visliefhebber kan het niet op in Den Haag. Wat een keuze! Gelukkig helpen wij een handje. Seafoodbar Vigo is een uitstekende keuze om je te laten verwennen met heerlijke visgerechten. Van zalm tot gegrilde octopus en van sushi tot oesters. Je kan hier binnen en buiten zitten en ook hier geldt: reserveer je plekje, want het is soms erg druk. 

Sgroppino Ristorante
In dit rijtje mag een Italiaans restaurant wat ons betreft niet ontbreken. Om de hoek van De Stadhouders val je met je neus in de boter, of olijfolie in dit geval. Geniet van klassieke Italiaanse gerechten in een sfeer die mediterraans aandoet. Waan je in Toscane en vergeet voor even dat je midden in Den Haag bent.

Is dat alles in de buurt van De Stadhouders? Absoluut niet, maar voor ons te veel om te benoemen. En wat is leuker dan zelf op onderzoek uit te gaan? Geniet en laat je verrassen