Woon jij graag in de stad tussen het centrum en het strand? Dat kan in Den Haag in De Stadhouders. Een appartementencomplex met heerlijke 2- en 3-kamerappartementen op een perfecte locatie en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. 

Ook binnen De Stadhouders profiteer je van handige faciliteiten en voorzieningen. Bijvoorbeeld een huismeester die helpt bij klusjes en waar je ook pakketjes kunt laten bezorgen en meer. Veel meer

De Stadhouders bestaan uit drie woongebouwen: Frederik Hendrik, Maurits en Casimir. Frederik Hendrik is het hoogste gebouw en telt 15 verdiepingen. Bij de entree in de centrale hal beneden vind je servicemanager Raoul. Tegenover de ingang van Frederik Hendrik bevindt zich de ingang van Maurits, een gebouw van 6 verdiepingen dat volledig bestaat uit huurappartementen. Naast de Frederik Hendrik aan de President Kennedylaan ligt Casimir. Dit gebouw bestaat uit 61 huurappartementen verdeeld over 8 verdiepingen.

De gebouwen liggen aan het Verhulstplein dat onlangs een grote opknapbeurt heeft gekregen.

Heb jij interesse en wil je graag wonen in De Stadhouders? Kijk op de website bij het aanbod en zoek jouw favoriete woning tussen de beschikbare opties.