Wonen tussen het centrum van Den Haag en de kust van Scheveningen met de leukste winkelstraat van Den Haag om de hoek? Dat kan in De Stadhouders! Den Haag staat bekend om de Gouden Koets op Prinsjesdag en als gezellige winkelstad, maar wat maakt wonen in Den Haag nog meer zo leuk? We zetten een paar voordelen op een rij.

Den Haag Centrum
Vanaf De Stadhouders is het nog geen half uur reizen naar het centrum, waar veel te doen is. Winkelen, een hapje eten of een bezoek aan de bioscoop – alles kan. De Grote Marktstraat is een van de belangrijkste winkelstraten in het centrum en loopt van de Grote Markt tot aan het Spui, waar de Pathé-bioscoop zich bevindt.

Grote markt – vol cafés en restaurants
De Grote Markt is een van de gezelligste stukjes Den Haag. Op de Grote Markt is het altijd gezellig en het uitgaanspubliek is veelal creatief en eigenzinnig. Aan het plein in het midden van de stad bevinden zich diverse horecagelegenheden die voor ieder wat wils bieden: van bruine cafés tot cocktailbars en van een poppodium tot diverse restaurants.

De Haagse Markt
Op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag vinden duizenden mensen hun weg naar De Haagse Markt. De markt is zeer groot met 3 looppaden van 450 meter lang, met aan beide zijde kraampjes met ondernemers. De Haagse Markt is uitstekend te bereiken met tram, bus of fiets. Vanaf De stadhouders ben je er namelijk zo in minder dan 15 minuten.

Strand Scheveningen met de pier
Wist je dat Den Haag de enige grote stad in Nederland is die direct aan zee ligt? Dit is de perfecte locatie om een warme zomerse dag door te brengen. Zonnebaden op het strand of genieten van een hapje en een drankje in een van de gezellige strandtentjes langs de boulevard. Vergeet ook een bezoekje aan de pier niet.

AFAS-circus theater
Zin in een cultureel avondje? Dan zit je bij het AFAS-circus theater aan het goede adres. Op nog geen 15 min fietsen van De Stadhouders bevindt zich het theater waar in de afgelopen 20 jaar legendarische musicals als The Phantom of the Opera, Miss Saigon, Elizabeth, Aïda, The Lion King, Tarzan, Mary Poppins, Wicked, Sister Act en Billy Elliot en Anastasia miljoenen bezoekers trokken. Naast musicals kun je in het AFAS Circustheater Scheveningen ook terecht voor concerten, familie- en cabaretvoorstellingen.

Wonen in De Stadhouders
Ben je enthousiast geworden en wil je op zoek naar een woning in Den Haag? Bij De Stadhouders zijn af en toe woningen beschikbaar, waardoor jij echt onderdeel van de stad kan zijn. Leef het Haagse leven van binnenuit en profiteer van alles wat de stad het jaar door te bieden heeft. Heb je interesse? Bekijk nu het beschikbare aanbod op de website en wie weet tot snel!