De gebouwen Frederik, Hendrik, Maurits en Casimir van de Stadhouders Den haag

Frederik Hendrik, Maurits en Casimir. Allen beroemde stadhouders uit het verleden. Vanaf de 16e eeuw speelden verschillende stadhouders een belangrijke rol in Nederland. Zij vormden een belangrijke politieke factor. Niet zo gek dat juist in de stad met het politieke centrum van Nederland de stadhouders niet vergeten zijn.

Den Haag kent het Stadhoudersplantsoen in de ambassadewijk. Gelegen tussen het strand van Scheveningen en het centrum van de stad. Juist op deze plek wordt opnieuw een ode gebracht aan de vroegere stadhouders.

Tussen het Stadhoudersplantsoen en het Verhulstplein vind je het project De Stadhouders dat bestaat uit 191 huurappartementen, verdeeld over 3 gebouwen. Alle 3 zijn vernoemd naar een beroemde stadhouder: Frederik Hendrik, Maurits en Casimir. Elk gebouw heeft een eigen karakter maar allemaal vol charme. De Stadhouders bieden een prachtige mix van slimme, compacte appartementen en royale woningen, allen met balkon of terras.

Interesse om te wonen in één van de gebouwen van De Stadhouders? Check snel naar het beschikbare aanbod en kijk of jouw droomwoning beschikbaar is!