We sluiten 2022 af en kijken met veel enthousiasme vooruit. Het nieuwe jaar staat voor de deur en wij wensen alle bewoners van Stadhouders, alle Hagenezen, Hagenaars én alle geïnteresseerden een voorspoedig, succesvol en bovenal gezond 2023!

We laten december achter ons met de geur van verse Glühwein en oliebollen. Maar dat betekent niet dat er niets meer te doen is in de stad. Trek die Uggs weer uit de kast (Ja, ze zijn officieel weer legaal) en pak die knuffelige teddy jas van de kapstok. Deze activiteiten moet jij doen!

Winterbierfestival
Bier drinken is gelukkig niet seizoensgebonden. Daarom hoeven we niet tot de zomer te wachten voor het eerste festival in de stad. In februari al kun je genieten van de heerlijkste bieren op de tap tijdens het Winterbierfestival op de Grote Markt. Dat is nog eens met een goed gevoel het nieuwe jaar in!

Muse op het Malieveld
7 juni kun je omcirkelen in jouw agenda. Een band die geen introductie meer nodig heeft. Wereldwijd staan ze bekend als één van de beste live acts. Met hun alternatieve spacerock en intense live shows neemt de band hun publiek als het ware mee naar een andere dimensie. Wat hebben Matt, Dom en Chris voor ons in petto voor deze ongetwijfeld weer spectaculaire show op het Malieveld?

Geïnteresseerd geraakt en wil je ook graag wonen in De Stadhouders? Kijk hier bij het aanbod of er een woning beschikbaar is of laat je woonwens achter.