Huren in de Stadhouders DenHaag, Het strand als jouw buurman

Je hebt buren en buren. Bij sommige haal je een kopje suiker en andere staan klaar om te helpen bij een vervelende klus. Dit typen buren vind je met een beetje geluk overal. In De Stadhouders heb je daarnaast ook buren waar een hoop mensen jaloers op zijn. Bij wie je uitwaait op een mooie herfstdag, een eerste lentezonnetje spot in het voorjaar en waar je hartje zomer een verkoelende duik neemt. Wie die buren zijn? Het strand van Scheveningen en het Zuiderstrand bij Kijkduin!

Den Haag heeft prachtige stranden en in De Stadhouders woon jij op loop- en fietsafstand hier van. Neem het strand bij Scheveningen, populair bij Hagenezen, Hagenaars én toeristen. Aan de voet van de bekende pier vind je vele strandtenten en is altijd iets te beleven. Of het Zuiderstrand bij Kijkduin, één van de mooiste stukjes Den Haag en net iets minder massaal dan zijn Scheveningse buurman, maar aan gezelligheid geen gebrek.

Vanuit De Stadhouders zijn beide stranden uitstekend te bereiken. Met de fiets sta je binnen 15 minuten midden op de Boulevard van Scheveningen. Het Zuiderstrand bij Kijkduin is nog een stuk dichterbij. Wat een weelde!

Huren in Den Haag
Heb jij interesse in een huurwoning in Den Haag? In De Stadhouders komen regelmatig huurwoningen beschikbaar. Kijk voor het actuele aanbod van de huurwoningen op de website.