De dagen zijn korter, de nachten langer en de winterjassen komen uit de kast. De winter staat voor de deur en Den Haag maakt zich klaar voor koude en donkere maanden. Is dat erg? Niet per se, want in de stad is het reuze gezellig en genoeg te doen. Ter inspiratie hebben we een aantal activiteiten op een rijtje gezet.

The Hague Highlights
Na eerdere succesvolle edities zet ook dit jaar The Hague Highlights de stad in de schijnwerpers. Van 14 tot en met 18 december worden iconische en opvallende Haagse bouwwerken op bijzondere wijze verlicht. In de avonden kun je vanaf 18.00 uur een wandeltocht maken langs de kunstwerken. 

Wintervuurwerk op Scheveningen
Voor de vuurwerkliefhebbers hebben we goed nieuws! Op zondag 1, 8, 15 en 22 december vinden er om 18.00 uur winterse vuurwerkshows plaats op het strand van Scheveningen ter hoogte van het Kurhaus. Geniet onder het genot van een Glühwein (of gewoon een biertje) van een knallende en spetterende show.

Schaatsbaan
En als we toch op Scheveningen zijn, binden we gelijk de ijzers onder. Op de schaatsbaan aan het Kurhausplein kun je van 12 november t/m 22 januari jouw kunsten op het ijs vertonen.