Kom jij wonen in De Stadhouders? Dan ben jij straks één van de gelukkigen met een woning op een fantastische locatie in Den Haag. Een woning met één of meerdere slaapkamers mét ingebouwde keuken en badkamer. Wat kun je precies verwachten? Wij zochten het voor je uit!

Keuken en badkamer
Alle appartementen worden opgeleverd met een luxe open keuken, voorzien van Bosch apparatuur. Hier hoeft weinig te gebeuren voordat jij de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Je hebt de beschikking over een inductie kookplaat, koelkast, vriezer met 3 laden, combi-magnetron en een vaatwasser.

De badkamer heeft alles om één van jouw favoriete plekjes in huis te worden. Een dubbele wastafel, douche met glazen douchewand en sommige appartementen hebben zelfs een ligbad. 

Vloer
In sommige woningen ligt al een vloer van de vorige eigenaar. Andere woningen worden zonder vloer opgeleverd. In dat geval kun je zelf een vloer uitzoeken en (laten) plaatsen. Via de huismeester is een vloerservice mogelijk. Dat scheelt jou weer werk!

Hoe je de rest van de woning inricht is helemaal aan jou. Geef het jouw eigen draai en voel je hier binnen no-time helemaal thuis! Heb je nog geen (toekomstige) woning in De Stadhouders, maar ben je wel geïnteresseerd? Kijk op de aanbod pagina naar de beschikbare woningen.