Het unieke woonconcept van De Stadhouders in Den Haag heeft al veel blije bewoners opgeleverd. De prachtige huurwoningen weten comfort en stijl perfect te combineren. Je woont op een perfecte locatie in de stad tussen de binnenstad en de kust. Ga jij voor een dagje strand bij Scheveningen, of kies je voor de levendigheid van het centrum?

En alsof dat nog niet genoeg is, is winkelstraat De Fred om de hoek. Voor veel Hagenezen is dit dé winkelstraat van Den Haag. Diverse landelijke winkelketens en lokale ondernemers wisselen elkaar hier af en daarnaast is er genoeg plek voor een heerlijk hapje en een drankje.

Woningen beschikbaar
Ben je enthousiast? Dan hebben we goed nieuws! Er zijn op dit moment enkele woningen beschikbaar! Appartementen met 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers die zomaar binnenkort jouw thuis kunnen zijn. Bekijk ons actuele aanbod en ontdek De Stadhouders, waar jouw nieuwe avontuur begint. Schrijf je vandaag nog in!

Zit jouw droomwoning er op dit moment niet tussen? Laat dan je woonwens achter op de website. Wij houden je dan op de hoogte van nieuw aanbod dat aan jouw wensen voldoet.