Huren in de Stadhouders, Local Hero The Fat Mermaid

Scheveningen, een wijk in Den Haag en een dorp op zich. Vroeger een vissersplaats en langzaam opgegaan in en opgeslokt door de grote stad. Al ziet een echte Scheveninger het dorp nog steeds als unieke plaats op zich. Met eigen gebruiken én een eigen dialect.

Toch zijn Scheveningen en Den Haag meer met elkaar verbonden dan een Scheveninger mogelijk wil toegeven. Bij mooi weer is het Scheveningse strand dé favoriete plek van veel Hagenaars en Hagenezen. Als bewoner in De Stadhouders heb jij ook nog eens het geluk dat Scheveningen niet ver bij je vandaan ligt. Wordt jij een graag geziene gast en flaneer jij op een zonnige dag over de boulevard?

De boulevard
Die boulevard heeft je veel te bieden. Natuurlijk de zee en mooie stranden. Ook de welbekende pier mag niet ontbreken en wat te denken van het Kurhaus? Een paleisachtig 5-sterren hotel. En niet te vergeten: heel veel hippe strand- en eettentjes. Aan jou de taak je favoriet te ontdekken.

The Fat Mermaid
Die favoriet zou zomaar The Fat Mermaid kunnen worden. Strandtent met een fantastische vibe en heerlijke gerechten. Je kan hier zomaar de burgemeester van Den Haag tegen het lijf lopen. Vast vanwege het goede eten en de fijne sfeer, maar misschien ook om zich even een Scheveninger te voelen.