De zomer is in aantocht, het lekkere weer dient zich aan en dat betekent dat we weer graag buiten leven. Dat is in De Stadhouders geen probleem. Hoewel je midden in de stad woont, heb je toch mooie plekjes rond de gebouwen waar je heerlijk kunt vertoeven met mooi weer. Dat kan zelfs tussen de gebouwen, waar veel ruimte is voor groen. Hier kun je heerlijk zitten en even chillen. Maar dit kan ook in het Stadhoudersplantsoen aan de overkant van de straat.

Het Stadhoudersplantsoen is een groene strook langs de President Kennedylaan met veel gras, bomen en water. De Haagse Beek slingert door het plantsoen en er zijn bankjes, bruggetjes en een sportveld. Ook vind je er een insectenmuur: een muur met gaten, stukken hout en meer waar insecten zich heerlijk thuis voelen. Allerlei verschillende soorten insecten komen hier op af die op hun beurt ook weer dieren aantrekken. Een prachtig schouwspel wat jij als bezoeker van dichtbij kunt ervaren.

Vanuit De Stadhouders loop je zo het groen tegemoet. Het plantsoen loopt vanaf De Stadhouders aan de 2e Sweelinckstraat richting het Catshuis tot aan de Johan de Wittlaan. Als bewoner van De Stadhouders krijg je deze groene strook er zomaar bij!

Ben jij benieuwd of er nog een fijn appartement beschikbaar is in deze groene omgeving met de stad en het strand om de hoek? Check snel het aanbod ➜