Stadhouders - events in april

Als bewoner in Den Haag hoef je je niet te vervelen. Er gebeurt altijd wel iets in de stad en ook in april staat er een geweldige lijst met activiteiten op je te wachten. Hier zijn enkele suggesties om van deze maand een onvergetelijke ervaring te maken:

Rewire Festival (4 april – 7 april): Dit internationale festival voor avontuurlijke muziek biedt een breed scala aan optredens en activiteiten. Het is een geweldige kans om nieuwe muziekstijlen te ontdekken en te genieten van creatieve expressie.

Musicon Latin Night (4 april – 11 april): Voor liefhebbers van Latijnse muziek is dit een uitstekende gelegenheid om te dansen op een mix van merengue, salsa, bachata en kizomba. Een perfecte manier om de donderdagavond door te brengen!

Live Jazz at the North Sea (eerste en derde vrijdag van de maand): Als je van jazzmuziek houdt, mag je deze kans niet missen om te genieten van live optredens op het drijvende jazzpodium van Jachtclub Scheveningen. Het beloven sfeervolle avonden te worden met de prachtige zee als achtergrond.

The Cinemusic Experience (7 april): Deze unieke ervaring combineert live uitvoeringen van filmmuziek door een 36-koppig orkest met originele filmbeelden op een groot scherm. Een must-see voor filmliefhebbers en muziekliefhebbers!

Leids Cabaret Festival (10 april – 11 mei): Geniet van de finalistentour van het Leids Cabaret Festival, waar jong talent wordt gepresenteerd in een humoristische en vermakelijke setting. Een geweldige kans om de comedians van de toekomst te ontdekken.

RONDÉ (19 april): Mis de kans niet om deze Nederlandse indiepopband live te zien optreden in PAARD. Het belooft een energieke avond vol muziek en plezier te worden.

Met deze suggesties ben je goed op weg om april in Den Haag op een onvergetelijke manier door te brengen! Veel plezier met het ontdekken van al het moois dat deze maand te bieden heeft. Voor de gehele agenda kijk je op https://denhaag.com/nl/agenda.

Ben je nog niet woonachtig in De Stadhouders? Bekijk nu snel het beschikbare aanbod op de website en wie weet profiteer jij ook snel van de gunstige ligging.