We vieren nog steeds de maand van de liefde, heerlijk! En dit heeft natuurlijk ook betrekking tot jezelf. Wat kan jij deze maand doen om jezelf extra te verwennen? Bij de Stadhouders gunnen we je elke dag een overheerlijke portie aan zelfzorg/zelfliefde. Denk aan wellness, leuke zelfverzorging tips voor thuis en een fijne nieuwe ochtendroutine die je zo aan je agenda toevoegt. Na februari kun jij er weer helemaal tegenaan.

Ochtendroutine
Sta je vaak op om gehaast naar werk te gaan? Veel van ons herkennen dit gevecht met de tijd. Je begint je ochtend met stress en komt al half uitgeput aan op je werk.

Durf eens naar je ochtendroutine te kijken. Als je op staat, wil je juist een moment nemen voor jezelf. Jij bepaald uiteraard hoe dat eruit ziet. Begin eens met een half uurtje eerder opstaan en doe iets waar je energie van krijgt. Of dat nou een wandeling is, een meditatie, een workout of gewoon een leerzaam boek lezen. Zolang het je maar rust geeft en ademruimte om de dag positief te beginnen. Je went zo aan dat halfuurtje extra opstaan en wie weet volgt er nog wel meer tijd.

Verzorging en home spa
Als je denkt aan een wellnes dan denk je natuurlijk aan een mooie spa met geurende sauna’s en warme baden. Iedereen zou wel elke dag naar een spa willen gaan, maar helaas  past dat niet in het drukke schema. Gelukkig kun je prima vanuit Stadhouders genieten van je eigen spa. Plan 1 a 2 uur rust voor jezelf en zet je mobiel op stil. Steek geurkaarsen aan en zet ontspannende muziek op. Met een aantal fijne verzorgingsproducten kom je een heel eind. Denk hierbij aan een gezichtsmasker, een scrub, een (body) crème en voila! Bij een spa hoort ook een lekker warm bad met essentiële oliën. Een bad nemen werkt heerlijk ontspannend en dat kan ook prima in de badkamer van De Stadhouders. Schaf een zitbad aan, deze is makkelijk op te bergen en zo ervaar je nog steeds de luxe van een bad. Denk van tevoren ook nog even aan wat lekkere, gezonde hapjes. 

Wil jij genieten van de zee in je buurt? Vind je droomappartement in Stadhouders en bekijk snel het actuele aanbod.