Wintertijd Huren in de Stadhouders

Hoewel de temperaturen het niet doen vermoeden, gaat in het laatste weekend van oktober de wintertijd in. De donkere dagen komen eraan, hoewel dat natuurlijk ook weer haar charmes heeft.

Voordeel van de wintertijd? Je kunt tijdens het verzetten van de klok een uur langer slapen. Want hoe zat dat ook alweer. Gaat de klok vooruit of achteruit? Hierbij de ultieme tip: bij het ingaan van de WINtertijd WIN je tijd! Yes. Een uur langer slapen dus. Weet jij al wat je met die extra 60 minuten gaat doen?

Misschien heb jij tijd nodig om op gang te komen, omdat jij last hebt van een lichte jetlag en jouw biologische klok niet snapt wat er aan de hand is. Of je kiest voor een typische zondagochtend met een heerlijk ontbijtje. Alles rustig aan en nu nog even extra, want dat extra uurtje laat zich gelden.

Nadeel van de wintertijd? Het wordt extra vroeg donker in de avond. Net klaar met werk en de zon verdwijnt al aan de horizon. Je ploft op de bank in jouw heerlijke appartement in De Stadhouders en ziet dat het buiten donker is. Na een drukke dag even bijkomen en dan tot de conclusie komen: hier binnen is het zo gek nog niet. Netflix aan en optimaal genieten op dé plek waar jij thuis bent in Den Haag.