Huurwoningen De Stadhouders Den haag_Buiten plein fietsers en voetbal

Het begin van de zomer is in volle gang. Den Haag geniet van heerlijke temperaturen en mooie zonnige dagen. De stad ligt er dan extra mooi bij en de inwoners trekken er op uit. De stranden zijn logischerwijs in trek, maar Den Haag heeft meer te bieden. Voor bewoners van De Stadhouders zetten we de mooiste plekjes op een rij.

Westbroekpark

Zo kan je in plaats van het strand van Scheveningen ook kiezen voor het Westbroekpark. Misschien een idee om beide te combineren? In het Westbroekpark staan veel verschillende soorten rozen in bloei en kun je een divers aanbod aan bloemen en planten bekijken.

Landgoed Ockenburgh
Tussen Loosduinen en Kijkduin aan de kust ligt Landgoed Ockenburgh. Dit is vrij toegankelijk en ideaal om bijvoorbeeld te wandelen, paardrijden, picknicken en zelf kanoën. Als je goed oplet kun je hier ook veel dieren in het wild spotten. Je vergeet even dat je in de drukke stad bent en laat alle hectiek achter je.

Beeldentuin Clingenbosch
Het ligt iets buiten Den Haag, maar zeker de moeite waard. Nationale en internationale kunstenaars hebben in totaal meer dan zestig beelden speciaal voor het Clingenbosch gemaakt. De beelden zijn geïntegreerd in de natuur, wat het extra bijzonder maakt. Ook vind je hier museum Voorlinden: gespecialiseerd in moderne- en hedendaagse kunst.

En natuurlijk is Den Haag een stad bij uitstek om een terrasje te pakken. Loop het centrum in en je ontkomt niet aan de vele gezellige pleintjes met terrasjes.