Februari is dé maand waar je legaal alle zwijmelende nummers uit je broekzak tovert en iedereen verzadigd met liefde. Stadhouders is de ultieme woonlocatie om even extra uit te pakken. Je kan namelijk alle kanten op: de stad, het strand of gewoon vanuit je eigen heerlijke woning. Hoe ga jij je partner verwennen? 

Thuis Workshop/Cursus

Dit is meteen een geweldig cadeau om aan je partner te geven. Zoek een leuke cursus of workshop die je vanuit je eigen appartement kunt uitvoeren. Denk hierbij aan massage, dansles, koken of iets creatiefs. Maak het huis romantisch door wat rozenblaadjes neer te leggen en (geur)kaarsen aan te steken. Zet alvast wat lekkere hapjes klaar en kies voor zijn lievelingsdrankje, voila! Het recept voor de perfecte avond is gemaakt.

Ontspan in je eigen privé sauna

Door heel de stad Den Haag kan je een eigen privé sauna huren. Als dat niet romantisch is… Lekker genieten met je partner in een warme jacuzzi terwijl jullie samen een romantische film kijken. Niets is beter dan samen relaxen in een oase van rust. Trek die champagne maar open! Via deze link zie je alle privé sauna’s.

Uitwaaien op Scheveningen

De ideale locatie voor een romantische picknick langs het water. Maar daarvoor is het in februari nog net te koud, brrrr… Gelukkig kan je je warm aankleden en samen een romantische strandwandeling maken. Kijk samen naar de zonsondergang, plan een etentje of drankje bij een leuk restaurant aan het water en geniet van een wandeltocht terwijl je naar de sterren kijkt.

Pssst… Er zijn trouwens weer appartementen beschikbaar! Ben er snel bij, want ze vliegen over de toonbank als warme broodjes. Kijk hier naar het actuele aanbod.