Hey sportfanaat! Ja, jij daar! Ben je op zoek naar nieuwe sportactiviteiten in Den Haag en Scheveningen? Als je in De Stadhouders woont, bevind je je altijd op steenworp afstand van leuke sportactiviteiten. Van surfen en crosstraining tot techno yoga. Deze sportieve stad en haar nabijgelegen kustlijn hebben het allemaal te bieden. Deze sport-hotspots wil jij niet missen!

Surfen in Scheveningen bij Aloha Surf
Ervaar de prachtige wereld van surfen zonder de verre reizen naar exotische bestemmingen. Bij Aloha Surf in Scheveningen, dé surfschool van de regio, kun je surflessen volgen. Maak je niet druk om surfmateriaal, want die kun je hier ook huren. Of je nu een ervaren surfer bent of nog nooit eerder op een surfplank hebt gestaan, bij Aloha Surf krijg je introductielessen en surftrainingen om je surfskills naar een hoger niveau te tillen.

Liever zin in een ontspannende beach yoga-sessie? Dat kan hier ook! Stretch je spieren terwijl je van het uitzicht op het strand geniet. Je kunt er op zonnige dagen ook op een SUP-board staan!

De Werkplaats – Crosstraining met een adembenemend uitzicht op het strand
In De Werkplaats train je niet alleen hard, maar geniet je ook van een uniek uitzicht op het strand. Deze Personal Trainings Studio, gelegen bij de Pier van Schevening, biedt kleinschalige groepstrainingen en persoonlijke begeleiding. De ruwe uitstraling van de studio voegt een extra dimensie toe aan je sportervaring. Ben je klaar om helemaal ripped te worden deze zomer? Neem een kijkje!

YOTECHA – Techno Yoga Den Haag
Wil je een bijzondere yogabeleving? YOTECHA – techno yoga in Den Haag biedt een feestelijke sessie op je yogamat, letterlijk in een clubsetting! Reset je lichaam en geest met yoga, ademhalingsoefeningen en dans op opzwepende techno beats. Laat je volledig begeleiden en geniet van een verfrissende en energieke sessie die je helemaal oplaadt.

OneFit – Ontdek Honderden Sportlocaties met één Lidmaatschap
Met OneFit kun je genieten van een flexibel sportlidmaatschap waarmee je toegang hebt tot honderden verschillende sportlocaties. Deel elke dag in met een andere sport en ontdek de sportieve kanten van Den Haag en Scheveningen. Laat je verrassen door de variatie en kies uit diverse sportfaciliteiten om je routine aan te passen aan je voorkeur. Oh ja, extra leuk: de bovenstaande sportactiviteiten/locaties staan ook op OneFit!

Dus, wil je altijd in de buurt zijn van deze gave sportactiviteiten? Vind je eigen unieke woning in De Stadhouders zit je altijd op een prachtige locatie tussen Den Haag en Scheveningen in. Momenteel zijn er weer woningen vrij! Surf snel naar het aanbod.